Hvad siger kunderne?

                              "

Udgivelsen af min bog ”Our Exodus” har været et ganske omfattende projekt. Bogen var min kæledægge i flere år, og da jeg blev færdig, søgte jeg en der kunne sætte tekst og illustrationer op svarende til mine forestillinger. Så fandt jeg Rasmus Gregers Christensen. Hans firma ”Manigrafique” viste sig at være skræddersyet til en vanskelig kunde som jeg. Hurtigt responderende, præcist i terminerne, forandringsparat og først og fremmest altid klar til ekstra assistance, også inden for helt nye arbejdsområder. Produktet er en bog på næsten et tusind sider spækket med grafik og fotos, sat op efter alle kunstens regler, udgivet både som traditionel ”raslende” papirbog og i en elektronisk udgave. Et flot stykke arbejde og et anbefalelsesværdigt grafisk firma fra højeste hylde!

       

                 - Christoffer Kofler

 

                              "

Jeg har brugt Rasmus og Manigrafique af flere omgange og vil varmt anbefale firmaet. Sambejdsvillig, lyttende og dygtig til at formidle hans inputs. Fordelen ved at bruge den samme hver gang, er at det skaber en tryghed.

       

            - Bo Jørgensen

Outdoor Production.

 

                              "

Jeg har de sidste 6 måneder samarbejdet med Rasmus ved udvikling af mit cover til min bog Stjernestøv på ledelsesgange - formler for fremtidig ledelse i SMV-Virksomheder. Det har været et spændende, udviklende og kreativt samarbejde, hvor Rasmus har vist sig at være både kreativ dygtig, løsningsorienteret. Han er samtidig meget tålmodig i meget udfordrende situationer i mit tilfælde omkring trykfejl m.m. fra trykkeriet side. Samtidig er han et meget behageligt og imødekommende person, som altid vil sin kunde det bedste og med de bedste resultater.


 

       - Lise Bartell

Bartell+Co

 

                              "

Jeg har haft fornøjelsen af at bruge Rasmus i forbindelse med en kundeopgave. Rasmus er meget troværdig og behagelig som person. Rigtig god til at lytte og omsætte det til nogle gode brugbare løsninger, set i forhold til de indledende kundebehov. Tak for et godt samarbejde. Stor anbefaling herfra. 


 


 

       - Claus Damsgaard

        INDKOM

 

                              "

Rasmus er super kreativ, han fandt hurtigt samme bølgelængde som mig, og skabte et virkelig fedt logo, jeg fik udkast af 2 gange og så skabte han vores logo - super fedt samarbejde. Rasmus er en sympatisk person der formår at skabe og forklare processen så man forstår hvad der foregår undervejs.

 


 


 

       - Henrik Rasmussen

MøD