Det Trykte Medie

Design & opsætning

Skriv til Manigrafique

 

Opsætning af tryksager

Hos Manigrafique bruger vi Indesign, Illustrator og Photoshop til opsætning af tryksager og ofte en kombination. Opsætning kan være simpelt eller yderst kompleks. Der er mange ting der skal tages stilling til når man laver en tryksag. Fonte, farver og papirkvalitet er bare nogle af de ting man skal have styr på. Hos Mangrafique rådgiver vi hele vejen rundt, så du får en tryksag, du med stolthed kan vise frem.

 

Hvad er en tryksag?

Det trykte medie kan bruges til at markedsføre et produkt eller en tjeneste. Det kan omfatte brochurer, plakater, reklamekataloger, folder, flyers og andet, der er designet til at præsentere et produkt eller en tjeneste, samt at øge opmærksomheden om et brand. Det trykte medie bruger grafisk design, farver og tekst for at skabe et visuelt indtryk, der skiller sig ud fra andre produkter eller tjenester. Det trykte medie kan anvendes til at nå et større publikum, da man kan sende det til mange adresser på en gang. Det er også meget billigere end andre markedsføringsformer og kan opnå en lang række af målgrupper.

 

"

Jeg har de sidste 6 måneder samarbejdet med Rasmus ved udvikling af mit cover til min bog Stjernestøv på ledelsesgange - formler for fremtidig ledelse i SMV-Virksomheder. Det har været et spændende, udviklende og kreativt samarbejde, hvor Rasmus har vist sig at være både kreativ dygtig, løsningsorienteret. Han er samtidig meget tålmodig i meget udfordrende situationer i mit tilfælde omkring trykfejl m.m. fra trykkeriet side. Samtidig er han et meget behageligt og imødekommende person, som altid vil sin kunde det bedste og med de bedste resultater.

 - Lise Bartell - Bartell&Co

Manigrafique har et fast samarbejde med VIOS.

Vi står for alt design og opsætning af tryksager.

Dvs. Folie, annoncer, klistermærker, flyers, bannere og skilte m.m.

 

Her ser du en bog på hele 932 sider, med 625 billeder, fodnoter på alle sider og et index på 13 sider.

 

Bogen er lavet med 90gr offset papir og coveret er et hardcover med 170 silk papir med mat overflade

 

Grafittibog med billeder fra 52 af de dygtigste grafitti/mur malere i verden. 

 

En bog på 322 sider med hardcover.

Bogen er lavet med 170silk papir og coveret er lavet med en mat kachering og med blindpræg, så man kan mærke logo/titel.

 

Skriv til Manigrafique

Har du spørgsmål eller en konkret opgave du skal have løst, så sidder jeg klar til at hjælpe.

Send mig en mail på:

bestilling@manigrafique.dk

Giv mig et kald på:

+45 42 31 39 94